.

Lezen is leuk!

Dat leesplezier ervaren de kinderen in jouw klas, als je van de leesles een belevingsles maakt.

Zet jij jouw leerKRACHT in?

.

Leerkrachten, jullie zijn superhelden! Jullie hebben het in je om van een leesles een beleefles te maken. En heel graag help ik jullie daarbij, tenslotte kan iedere superheld een sidekick gebruiken. Ik koppel een leerzame en leuke activiteit aan een van mijn boeken. Zo leren kinderen spelenderwijs hun fantasie actief en creatief aan het werk te zetten en ontdekken ze hoe leuk lezen kan zijn.

Dus, leerkrachten, voeg de daad bij het woord: zet samen met mij jouw leerKRACHT in om de les om te toveren in een superleuk en leerzaam lees&beleef moment! Geloof mij, dat kan op ontzettend veel leuke (en makkelijk haalbare) manieren. #leerkrachten zijn #superhelden #sidekick

.

.

.

.

Je kunt mijn hulp boeken via de Schrijvercentrale of mij persoonlijk een bericht sturen via schrijf(at)susanwallenburg(punt)nl. Samen kijken we naar een leuke, passende invulling.

Tot gauw!

.

PS Ook voor een bezoek aan je boekhandel, bibliotheek of evenement lees ik graag jouw gedachten via bovengenoemd e-mailadres.

#leesenbeleefles

“Hierbij wil ik je nogmaals bedanken voor jouw bijdrage aan de informatieavond voor leerkrachten 2022. Het was een waardevolle invulling van het half uur dat jouw ter beschikking stond. Volgens mij had je nog makkelijk een half uur kunnen volmaken. Je gaf originele tips en trics om een prentenboek te gebruiken in de klas. De aanwezige leerkrachten hebben er volgens mij veel ideeen opgedaan. Ook de tips voor de KinderBoekenWeek waren simpel maar doeltreffend. Heel aansprekend voor de kinderen en makkelijk te implementeren voor de leerkracht. Jouw prentenboeken zijn geweldig materiaal om te gebruiken in de onderbouw. De tekst is toegankelijk en de tekeningen aantrekkelijk om samen naar te kijken. Ik wens jou heel veel succes als kinderboekenschrijfster en hoop in de toekomst veel van je te horen.” – Margriet, Boekhandel Broekhuis Deventer

.