Er was eens …

.

… het kenmerkende begin van een sprookje. Drie magische woorden die maken dat kleine kinderen op het puntje van hun stoel gaan zitten en aan je lippen gaan hangen. Drie woorden waarin jong volwassenen, nadat ze de magische fase van denken ver achter zich hebben gelaten, zich nog steeds kunnen verliezen in de meest spannende verhalen. En de drie woorden die bij hele grote kinderen, ook wel volwassenen genoemd, toch altijd een herinnering doet ophalen naar de tijd dat het leven nog onbezorgd en avontuurlijk was, gevuld met grenzeloos veel mogelijkheden.

.

“Kijk door andere ogen en ontdek werelden ver buiten de grens van je fantasie.”

.

De magie van ‘Er was eens …’

.

Sinds 2007 schrijf ik verhalen. Van korte avonturen voor de allerkleinsten tot thrillers voor de young adult. Veel van deze verhalen houd ik nog verborgen voor de buitenwereld, maar zo af en toe lukt het een verhaal om te ontsnappen en het avontuur aan te gaan. Ieder verhaal dat is ontsnapt, kun je terugvinden op deze website. De vraag is en blijft wel: Leven ze nog lang en gelukkig?

Met een avontuurlijke groet,

.

.

“Kinderen hebben de gave te zien en te geloven. Samen met mijn dochter verdwijnen naar die geweldige wereld van fantasie, die wereld waar alles kan en mag, heeft mij doen kennismaken met wonderbaarlijke wezens.”

.

Ontdek meer over mij via social media: