.

Eerdaags lees je hier alles over mijn lekker eigenwijze #lees&beleef lessen, speciaal ontwikkeld voor de Kinderboekenweek!

.

Dicht op eigen wijze!

Dicht jij al op geheel eigen ri-ra-rare wijs?

.

.

Wat heeft de Kinderboekenweek dit jaar een heerlijk thema! En als er een personage is die daaraan voldoet, dan is dat wel ri-ra-rare Rijm

Rijm is vrolijk, eigenzinnig en kan goed verhalen bedenken. Ze bekijkt de wereld om haar heen door avontuurlijke ogen en de dingen die ze meemaakt, verandert ze in een leuk avontuur. Ook geeft ze alles en iedereen een andere naam en is ze goed in rijmen.
Sem houdt van lezen, want alleen dan kan hij avonturen beleven en even zijn rolstoel vergeten. Rijm ziet dat heel anders en ze bedenkt een avontuur dat hij echt kan beleven. Met de hulp van haar broer Brom en hun verlegen buurmeisje Veer komen ze zeemeerminnen en piraten tegen, zingen ze rare rijmpjes en gaan ze op zoek naar de schat van rover Rommelbaard. 

Blink en de schat van rover Rommelbaard

is het eerste deel in de zomerse serie ‘Onze ri-ra-rare zomer’.

.

Het bezoeken van basisscholen tijdens de Kinderboekenweek is één GROOT feest!

Rijm en ik gaan de komende tijd lekker eigenwijze lees&beleef lessen bedenken. En ben jij een leerkracht die graag een les omgooit in een grappig, eigenaardig en eigenzinnig uur? Ja? Stuur me dan een bericht via schrijf(at)susanwallenburg(punt)nl of boek me direct via De Schrijverscentrale. Samen zetten we jouw klas – op onze lekker eigen wijze – op stelten! 

.

Lekker lezen met Kluitman – Onze ri-ra-rare zomer.