Sam& voor alle kinderen

Hieperdepiep hoera!


Wat een feest was het gisteren. Als Team Blauw hebben wij bij Stichting Jarige Job voor 343 kinderen een verjaardagbox ingepakt, want ieder kind verdient een verjaardag!

Waarom Stichting Jarige Job

“Hiep hiep hoeraaa!” Het uit volle borst zingen bezorgt de jarige job de mooiste glimlach en een onbetaalbaar moment! 
Daarna komen de cadeaus, de visite en het trakteren op school … zo vanzelfsprekend.

Voor tienduizenden kinderen in Nederland is dit niet het geval. Zij vieren hun verjaardag niet. Dit omdat er thuis te weinig of steeds vaker: helemaal geen geld voor is. 
Deze mooiste dag van het jaar ervaren zij heel anders. Geen dagen van aftellen en heerlijke voorpret spanning, geen ochtendpret in een versierde woonkamer, geen ogen sluiten, kaarsjes uitblazen en wensen dat je straks dat cadeau dat je zoooo graag wilt uit mag pakken. Niet vol blijdschap opweg naar school en niet trots de klas rondgaan en iedereen trakteren. Nee, erger nog: uit schaamte melden ze zich soms zelfs ziek. 

Dus een luid hoeraaa voor Stichting Jarige Job! Zij helpen deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! 
Inmiddels vieren 130.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job! Hoe geweldig is dat!

Uiteraard waren wij gisteren extra trots dat door de mooie samenwerking tussen Sam& voor alle kinderen, Uitgeverij Neckar, de drukkerij en Stichting Jarige Job het eerste deel van de kinderboekenreeks ‘Sam & de Monsterbende’door 20.000 kinderen uitgepakt kan worden. Ik ben er nog steeds stil van … én juich het uit! Hoeraaa!