Sam& voor alle kinderen

Ach, aan Clark Kent zie je ook niet dat hij Superman is.

En het wordt hoe dan ook een Superleuke Heldendag! #vrijwilliger

#heldenrun #superhelden #deventer #samensterktegenkinderarmoede

Vandaag organiseert Kinderhulp de eerste editie van de heldhaftigste sponsorloop van Nederland. En als vrijwilliger is het geweldig om dit mooie evenement van dichtbij mee te maken. Verkleed als superheld gaan SuperKids met hun vader, moeder, opa, oma, buurman, tante of oppas als side kick de strijd aan met uitdagende hindernissen en schurken tijdens een tocht van 1,5 of 4 kilometer dwars door de stad Deventer. Zo beleven ze samen de mooiste avonturen én zamelen ze geld in voor hulp aan kinderen die in Nederland in armoede opgroeien.

Dus trek je favoriete superheldenkostuum aan, zet je masker op en loop mee door de straten van Deventer. Want samen zijn we supersterk tegen kinderarmoede!

Voor alle info zie: Held&run

En bekijk hier de Aftermovie!