Sam & de Monsterbende

De Regenboogfabriek

Het eerste deel van een MONSTERLEUKE kinderboekenreeks.

Voor avontuurlijke kinderen vanaf 7 jaar.

LEESFRAGMENT

.

“Sam, je hoeft nergens bang voor te zijn, monsters bestaan niet!” 

Toch hoort Sam iedere avond vreemde geluiden in haar kamer. Als ze de moed vindt om op onderzoek uit te gaan is dat het begin van spannende avonturen in een wonderbaarlijk Monsterland!

Prijs: € 16,00

Van elk verkocht exemplaar gaat 1 euro naar Sam& voor alle kinderen

.

.

“Sam is bang voor de monsters onder haar bed. Wanneer zij uiteindelijk oog in oog komt te staan met een heus monster, is haar angst snel verdwenen. Het monster heeft grote problemen in zijn eigen wereld en vraagt de dappere Sam om hulp. Wat volgt is een strijd tegen een geduchte tegenstander in een wereld die langzaamaan zijn glans en kleur dreigt te verliezen. De regenboogfabriek moet weer in productie worden genomen om al het moois te behouden. Het verhaal van de Pixar animatiefilm Monsters Inc/Monsters & Co kennen we allemaal. Hierin worden de kinderen ingezet om de hoeveelheid schrik die ze hebben na een nachtmerrie, om te zetten in energie. In dit boek over Sam en de Monsterbende halen de monsters hun energie uit de kleurrijke wezens die de kinderen in hun dromen creëren. Juist de nachtmerries zijn verbannen, de blije en fantasierijke droom krijgt alle aandacht, waarmee Susan meer Disney is dan Pixar ooit zal zijn.” – Peter van Boekencast (klik op de link voor de hele recensie)

“Mama, er zit een monster onder mijn bed. Papa, er zit iets in de kast.. Wie heeft er als kind niet gedacht dat er monsters in de slaapkamer aanwezig waren? Hoe vaak zijn je ouders de redders geweest en hebben ze deze weggejaagd? Maar wat als de rollen omgedraaid zouden zijn? Ga mee met Sam & de Monsterbende op avontuur in de monsterwereld en beslis dan of dat je bang voor ze moet zijn…” – Kimberly van StoerLeesVoer (klik op de link voor de hele recensie)

Ga naar Hebban.nl voor nog meer recensies.