Gastles,  lees&beleef,  Prentenboeken

Een magisch schoolbezoek …

Nog een paar dagen te gaan en dan is het december! De maand van lichtjes, warmte en gezellig samenzijn. Voor mij is deze maand nog leuker dan normaal. Dit jaar mag ik namelijk samen met het kerstlampje dat niet brandde een vleugje kerstmagie brengen. Heerlijk!

Wat gaan we doen?

Tijdens mijn les ga ik voorlezen. Hierbij neem ik de kinderen mee door de prachtige illustraties uit het prentenboek. Daarna praten we over vriendschap, elkaar helpen (zeker op onze donkere dagen) en doorzettingsvermogen.

En uiteraard wordt het een lees&beleef les en gaan we weer iets actiefs en creatiefs doen! Ik neem kleurplaten mee. Na het kleuren gaan we knippen. Daarna kunnen de creaties mee naar huis of als een kerstslinger in de klas worden opgehangen. Hoe leuk is dat!

Dus graag komen het kerstlampje dat niet brandde en ik bij jullie langs om de klas geheel in kerstsfeer te hullen. 

Tot gauw!