Sam & de Monsterbende

.

De Regenboogfabriek

Het eerste deel van een MONSTERLIJK leuke kinderboekenreeks.

Voor avontuurlijke kinderen vanaf 8 jaar.

“Sam, je hoeft nergens bang voor te zijn, monsters bestaan niet!” 

Toch hoort Sam iedere avond vreemde geluiden in haar kamer. Als ze de moed vindt om op onderzoek uit te gaan is dat het begin van spannende avonturen in een wonderbaarlijk Monsterland!

Prijs: € 16,00

Van elk verkocht exemplaar gaat 1 euro naar Sam& voor alle kinderen

LEESFRAGMENT

.

.

Het zusje (release 2024)

Het tweede deel in de MONSTERLIJK leuke kinderboekenreeks.

Voor avontuurlijke kinderen vanaf 8 jaar.

Een jongen wil niet meer weg uit Monsterland omdat hij een zusje heeft gekregen en daar helemaal niet blij mee is.
Sam en de Monsterbende moeten een plan bedenken,
want als een mens te lang in Monsterland is, dan kan hij nooit meer weg … 

.

Het land Pardonia (release 2025)

Het derde deel in de MONSTERLIJK leuke Kinderboekenweek

Voor avontuurlijke kinderen vanaf 8 jaar.

Burp!”, laat Daan hard horen.

Pardon!”, roept Sam. “Een boer laten terwijl je aan tafel zit, dat is niet netjes!” In sommige culturen is het laten van een boer na het eten juist een teken van respect”, zegt Daan.

Hoe zou dat gaan in Monsterland? Kennen ze daar tafelmanieren? Sam en Daan maken kennis met de monsters in het Land Pardonia, het deel van Monsterland waar ze alles leren over goede tafelmanieren. Of maken de monsters er daar juist een ongemanierd zooitje van?

.

.

De Rommelzolder

Een spannende kinderverhalenbundel voor avontuurlijke lezers vanaf 8 jaar. 17 korte spannende verhalen met het thema Rommelzolder verteld door 17 verschillende auteurs.

Naast Inge Spaan (Oververhit) en Suzanne Buis (Lizzy-serie) staat mijn verhaal in deze Rommelzolderbundel: ‘Het mysterie van oma’s verdwenen snoeppot’

Vind jij het ook zo SPANNEND om naar boven te gaan?
De krakende trap. Het piepen van de vloer wanneer je een stap zet. De schaduw op de muur, alsof iemand je achtervolgt … Of vind je het juist leuk om met de ROMMEL te spelen? Je te verkleden als een ontdekkingsreiziger die vreemde landen ontdekt, zonder de ZOLDER te verlaten?

Prijs: € 12,50

Van elk verkocht exemplaar gaat 1 euro naar Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) ten behoeve van onder andere onderzoek naar genezing van kinderkanker en ondersteuning van Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie.

.

Ook verkrijgbaar als e-book € 6,99

.

.

Het mysterie van oma’s verdwenen snoeppot.

Esra, Mia, Tom en Mark moeten helaas afscheid nemen van hun oma. Na de begrafenis willen ze niets liever dan naar oma’s snoeppot. Maar dan blijkt de snoeppot spoorloos verdwenen en niemand weet waar deze is gebleven. De zoektocht leidt ze naar de enige plek in het huis waar ze niet mogen komen: de rommelzolder.

Benieuwd naar de verhalenbundel ‘De rommelzolder’? Jawel hè. Klik op deze link: Nationale Ziekenomroep, scroll door naar ‘Deel 2’ en zoek mijn naam (2.04 (07m56s) – Susan Wallenburg e.a. – De Rommelzolder.)

You got this! Veel luisterplezier gewenst!