recensies

Lange tijd hield ik mijn verhalen voor mezelf. Nu ontsnappen ze een voor een en is en blijft het voor mij heel spannend wat jij, de lezer, ervan vindt …

————————————————-

‘Klaas Vaak is boos!’ prentenboek

Recensie van NBD Biblion

Recensie van Wonderland by Alice

Recensie van StoerLeesVoer

Recensie van Wendy Blogt

Recensie van De Leesclub van Alles

Recensie van de Leestafel

Recensie van De Boekenkast

Recensies op Bol.com

————————————————-

‘De schittering van sneeuw’ YA thriller novelle

Recensie van Boeken-en-meer.nl

Recensies op Hebban.nl

Recensie van De Leeszusjes

Recensie van Boeken Buddies

————————————————-

‘De rommelzolder’ verhalenbundel

Recensie van Mustreads or Not

Recensie van Passie voor Boeken

Recensie van Perfecte Buren

Recensies op Hebban.nl

Recensie over De rommelzolder van JN Kingma Postma op Hebben.nl

Mijn leesbeleving:
Ieder verhaal in deze bundel is een pareltje. Van reizen door de tijd of een vleugje magie. Tot een op een Stephan King lijkend verhaal waar de rillingen je over de rug lopen naar hilarische je gelooft je ogen niet verhalen. Of juist de herinneringen aan een verloren dierbare waarbij je een traan op je wangen voelt. Elk verhaal sterk in zijn of haar eigen gebrachte boodschap of moraal. Allemaal met kinderen in de hoofdrol. De schrijfstijl is zeer beeldend en de personages zijn uitstekend uitgewerkt. Als waren het levende personen. Ik voelde mij daadwerkelijk weer dat achtjarige meisje van vroeger. Waar minuten uren leken. Waarbij je naar hartenlust op zolder speelde met je speelgoed. Soms sneupen in oude spullen van je ouders of de waakvlam uitblazen van de geiser als je baldadig was.
Aan het einde van elk verhaal volgt een stukje informatie over de auteur van het verhaal. Met daarbij links naar eventueel verdere informatie over deze auteur en haar werk. Dat vind ik een echte toevoeging. 
Mijn mening:
Ik geef 5 sterren. 

Voor het vermogen van iedere auteur om mij weer terug te voeren naar mijn eigen kindertijd. Mij te vermaken met mooi geschreven verhalen vol spanning, magie, een scala aan emoties van blijheid, verdriet, angst, euforie, verlangen en verwachting. 
De verhalen zijn goed leesbaar en qua opbouw, geloofwaardigheid, spanning, diepgang, personage uitwerking en plot uitmuntend.
Bedankt voor deze mooie verhalenbundel Uitgeverij Neckar! Fantastisch.