luister mee!

Er kan weinig op tegen de magie van een boek. Je oog valt op een kaft, je voelt de vlinders in je buik en bij de eerst aanraking weet je: dit boek moet ik lezen!

Die magie is verslavend en voor je het weet is je ‘dit boek moet ik lezen‘ lijst aardig lang. Dan biedt een luisterboek uitkomst. In de auto, op de fiets, al wandelend of gewoon heerlijk in je bed verdwijnen naar de wereld van onbegrensde mogelijkheden …

Toen Elly Godijn van Godijn Publishing mij vroeg of ik voor mijn luisterboek De schittering van sneeuw een voorkeur had voor een vrouwenstem of een mannenstem, was mijn eerste reactie: ‘Ik wil mijn boek zelf inspreken!’

Goed, iets uitspreken is sneller gedaan dan iets inspreken, maar tijdens het doorlopen van een cursus stemacteren groeide mijn enthousiasme en gaf Elly me de kans om een demo te maken en op te sturen. Tot grote vreugde lag mijn stem goed in haar gehoor en werd het uitgesproken woord bij de daad gevoegd.

Nu verkrijgbaar bij Storytel en Bol.com.

Beluister bij LUISTERRIJK een fragment: De schittering van sneeuw

————————————-

De rommelzolder

Voor de verhalenbundel ‘De rommelzolder’ mocht ik een luisterfragment inspreken. Klik op deze link: Nationale Ziekenomroep, scroll door naar ‘Deel 2’ en zoek mijn naam (2.04 (07m56s) – Susan Wallenburg e.a. – De Rommelzolder.)

Veel luisterplezier gewenst!

Wil je na het beluisteren vrijblijvend van gedachten wisselen over het inspreken van een project waar jij aan werkt, dan hoor ik je graag.