Gratis boek ontvangen?

.

Ben jij een fanatiek vlogger en/of blogger* en deel je jouw passie voor boeken met de leesgierige buitenwereld? Heerlijk! En ga vooral zo door, want lezen is geweldig!

Jezelf herkennen in een verhaal, of juist een wereld betreden die nog geheel onbekend is. In boeken kan alles, geen deur blijft gesloten, werelden gaan voor je open. Laat je volgers zich bovenal verwonderen over de magie van een boek!

Uiteraard ben ik gevleid dat jij nu een kijkje neemt op míj́n website. Dat de covers van mijn boeken, of recensies van anderen, al iets in je getriggerd hebben om meer te willen weten. Want welke wereld betreed je via mijn verhalen?  Vind je jezelf daarin terug, of ontdek je juist iets heel nieuws? 

Wil je een van mijnboeken lezen en recenseren?

Ja?

Gaaf! Stuur me een bericht via schrijf(at)susanwallenburg(punt)nl. Vermeld daarbij op welke platformen je allemaal actief bent en wie je doelgroep is. Kijk daarbij ook naar mijn doelgroepen en of deze overeenkomt met die van jou: 

Prentenboeken 5+

Kinderboeken 7+

Young Adult 14+

Alvast mijn dank voor je enthousiasme. Ik kijk uit naar je mail! 

X Susan 

* P.s.: ben je geen blogger of vlogger, maar heb je een hele andere goede reden waarom je een gratis boek wilt ontvangen? Open dan ook zeker je mailbox, schrijf je verhaal en druk op verzenden! 😉