Kinderboeken(reeks)

.

Sam & de Monsterbende

De Regenboogfabriek

Het eerste deel van een MONSTERLIJK leuke kinderboekenreeks.

Voor avontuurlijke kinderen vanaf 8 jaar.

“Sam, je hoeft nergens bang voor te zijn, monsters bestaan niet!” 

Toch hoort Sam iedere avond vreemde geluiden in haar kamer. Als ze de moed vindt om op onderzoek uit te gaan is dat het begin van spannende avonturen in een wonderbaarlijk Monsterland!

Prijs: € 16,00

Van elk verkocht exemplaar gaat 1 euro naar Sam& voor alle kinderen

LEESFRAGMENT

.

.

.

De Rommelzolder

Een spannende kinderverhalenbundel voor avontuurlijke lezers vanaf 8 jaar. 17 korte spannende verhalen met het thema Rommelzolder verteld door 17 verschillende auteurs.

Naast Inge Spaan (Oververhit) en Suzanne Buis (Lizzy-serie) staat mijn verhaal in deze Rommelzolderbundel: ‘Het mysterie van oma’s verdwenen snoeppot’

Vind jij het ook zo SPANNEND om naar boven te gaan?
De krakende trap. Het piepen van de vloer wanneer je een stap zet. De schaduw op de muur, alsof iemand je achtervolgt … Of vind je het juist leuk om met de ROMMEL te spelen? Je te verkleden als een ontdekkingsreiziger die vreemde landen ontdekt, zonder de ZOLDER te verlaten?

Prijs: € 12,50

Van elk verkocht exemplaar gaat 1 euro naar Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) ten behoeve van onder andere onderzoek naar genezing van kinderkanker en ondersteuning van Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie.

.

Ook verkrijgbaar als e-book € 6,99

.

.

Het mysterie van oma’s verdwenen snoeppot.

Esra, Mia, Tom en Mark moeten helaas afscheid nemen van hun oma. Na de begrafenis willen ze niets liever dan naar oma’s snoeppot. Maar dan blijkt de snoeppot spoorloos verdwenen en niemand weet waar deze is gebleven. De zoektocht leidt ze naar de enige plek in het huis waar ze niet mogen komen: de rommelzolder.

Benieuwd naar de verhalenbundel ‘De rommelzolder’? Jawel hè. Klik op deze link: Nationale Ziekenomroep, scroll door naar ‘Deel 2’ en zoek mijn naam (2.04 (07m56s) – Susan Wallenburg e.a. – De Rommelzolder.)

You got this! Veel luisterplezier gewenst!